Beauty Haul #1

*RO ONLY!

Heeei!

Astazi m-am gandit sa va arat ce cumparaturi am mai facut in ultima vreme pentru ca de ce nu? :D
Mie imi place sa citesc astfel de posturi pe alte bloguri (sunt o mica bagacioasa, haha). Sunt tare curioasa de fel mai ales cand vine vorba de cosmetice. Saaaaa incepeeeem!

Am facut si eu acum doua saptamani o vizita la magazinul super popular in blogosfera romana -  Hello Free Z One Discount si pentru ca prima data cand am fost (decembrie) am lasat acolo o mica avere (worth it!!) m-am decis si de data asta sa ma inarmez cu timp, rabdare (pentru ca spatiul intre rafturi este foarte stramt) si resurse financiare (hihi) si va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru in caz ca va aflati prin zona *wink*


I love...Vanilla & Almond lotiune de corp si gel de dus - 10 lei

Servetele demachiante cu arbore de ceai - 2.99 lei
Batiste sampon uscat cu cocos - 12.99 lei

 Am mers si la Sephora pentru ca am vrut sa profit de oferta de 2+1 la produse marca Sephora si mi-am luat urmatoarele produse la care am primit cateva sample-uri si  cadou demachiantul bifazic si un ruj din gama Rouge Infusion - the neutrals, nuanta Peony.

Kiss Me tinted lip balm - Strawberry Fizz 32 lei


Sephora nail lacquer - Speed Dating  - 21 lei

Sephora nail lacquer - Comic Time!  - 21 lei






Iar la DM am intrat de curiozitate si am iesit cu noua versiune de apa micelara de la Garnier - Pure Active Micellar Cleansing Water. Pana la sfarsitul lunii aprilie apa micelara este la un pret special - 15.99 lei, Voi reveni cu un review :)





Sa mergeti neaparat la DM luna aceasta pentru ca au niste oferte foarte bune! Au Rimmel Scandal Eyes tus gel la doar 14.99 lei. Eu cred ca mai fac o vizita in cel mai apropiat DM. Voi?


xoxo,
Denisa

Comments

  1. Welcome to the blogging world, blue missy :D Vreau si eu sa incerc lotiunea micelara pentru ten gras, momentan o am pe cea roz si imi place foarte fooooarte mult :D Demachiantul de ochi Sephora iti va placea mult, sunt sigura :*

    ReplyDelete
  2. Thank you for the warm welcome! >:D<

    O am si eu pe cea roz si vreau sa le compar in curand. Stay tuned, hihi! xoxo

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts