RO* Aici baza!


Era una din zilele acelea in care m-am trezit si am plecat pe fuga si nu degeaba se zice ca graba strica treaba caci mi-am uitat acasa si castile si nici nu aveam vreo carte prin geanta ca sa imi indulcesc drumul spre munca. Drept urmare am fost nevoita sa admir diversitatea care se plimba cu Metrorexu. Adormita si destul de absenta ma gasesc holbandu-ma la o domnisoara din fata mea. O fata foarte draguta cu niste detalii foarte delicate ale fetei insa ce m-a scos din transa a fost o linie dreapta si portocalie care ii despartea gatul de fata si atunci m-am gandit sa vin in ajutorul celor care poate nu se descurca sa isi potriveasca baza pe visage :)

Asa ca hai sa incepem!

Primul pas ce trebuie facut este acela de a va afla subtonul pielii. Cum putem afla acest lucru? Simplu!
1.       Daca venele de la incheietura mainii arata  mov sau albastre in lumina atunci aveti un subton rece. Daca venele arata verzi inseamna ca subtonul va este unul cald. Ce inseamna daca sunt si verzi si albastre? Asta inseamna ca va aflati undeva la mijloc intre cele doua subtonuri si in cazul asta sunteti niste norocosi/norocoase pentru ca va va sta bine cu o varietate mai mare de culori. (You lucky bastards, you!)  

2.       De asemenea, va mai puteti da seama de subtonul pielii dupa urmatorii indici: daca va bronzati usor si va sta bine cu bijuterii aurii inseamna ca aveti subton cald, iar daca sunteti predispusi la ardere in loc de bronzare si vas ta mai bine cu bijuterii argintii inseamna ca subtonul pielii va este unul rece.
Ca o concluzie, pielea cu subton cald este pusa in evidenta de culori precum rosu, portocaliu, galben, maro, etc (culori calde), iar cea cu subtonul rece este pusa in valoare de culori precum albastru, violet, argintiu, gri, etc (culori reci).

Asadar persoanele cu subton rece ar trebui sa sa se indrepte spre fondurile de ten deschise (light, ivory, fair), iar cele cu subton cald sa se indrepte spre fondurile de ten medii spre inchise (beige, sand, golden, etc) 

Sper ca acest post va este util si daca v-a placut sau aveti sugestii/pareri imi puteti scrie in rubrica de comentarii! 

xoxo, D



Comments

  1. Interesant ce spui tu aici, you little voyeur 😁

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts