Digital Divas 2016

Hey guys! Acum doua zile a participat pentru prima data la conferinta si gala Digital Divas si am zis sa va povestesc cum a fost :) M-am aranjat, m-am suit pe un pic de toc si am pornit spre Palatul Bragadiru (care este absolut super, btw) am facut check-in-ul unde am primit badge-ul de blogger si o micuta agenda+pix ceea ce mi s-a parut foarte util.

imagemod by Denisa Roman on 500px.com

#deserthaadazs #haagendazs&hadean #inghetatapremium #thebluebonnet

O fotografie postată de Denisa (@the_bluebonnet) pe

Din pacate, am intarziat si am ajuns fix in mijlocul speech-ului Andreei Esca. Dupa Andreea Esca ne-a vorbit putin Ana Morodan ( imi placea de ea dinainte de cand avea High Street Cardigans, insa acum o apreciez si mai tare pentru tot efortul pe care il depune si pentru ca face lucrurile cu pasiune si stie ce vrea). Totul bine si frumos pana aici :D. A urmat o mica pauza in care am servit o cafea gustoasa de la McCafe, o limonada de la Juice It Romania siiii desertul semnat Adrian Hadean in colaborare cu inghetata Haagen Dasz. Acestia au fost doar o parte din sponsorii serii. Din punctul acesta de vedere totul a fost perfect! Gustari delicioase, deserturi gustoase si bauturi din belsug, insa la capitolul conferinta sincera sa fiu a cam lasat de dorit.

These awesome guys 💙 #woman #themonojacks #thebluebonnet #digitaldivas @digitaldivasro

O fotografie postată de Denisa (@the_bluebonnet) pe

Despre gala nu am sa vorbesc pentru ca nu am fost nominalizata la nicio categorie si nu am ramas pentru ca deja dupa o zi de munca si de fatait pe acolo ma palise un somn de nu mai vedeam pe unde calc :D. All in all, mi s-a parut o experienta interesanta si un eveniment perfect pentru networking. xoxo, D

Comments

Popular Posts