#5cartipanalacraciun

- UPDATE -

Well, hello there! Deja a trecut Craciunul? well f**k! Pai, am cam esuat in fata acestui challenge :)) daaar asta pentru ca am o scuza buna! Mi-am adus aminte in mijlocul challenge-ului ca urma sa am un examen pe 17 decembrie si a trebuit sa opresc orice fel de alta lectura pentru a studia. Nu sunt capabila de multi-task reading, sa zic asa (adica sa citesc mai mult de o carte de-odata). Asadar acestea fiind zise va las cu un update asupra cartilor citite si celor necitite. 3/5 citite - e ceva totusi :))




Am vazut pe facebook zilele trecute ca Irina de la Coffentropy si Diana Solomon fac un challenge cu carti care se cheama #5cartipanalacraciun si mi s-a parut foarte dragut mai ales ca sunt un mic curios si imi place sa vad ce mai citesc si altii.

De asemenea, mi s-a parut dragut si pentru ca imi place mult sa citesc si chiar zilele trecute ma gandeam ce carte sa mai apuc, insa nimic nu parea sa ma atraga. Asa ca datorita acestei provocari am mai aruncat o privire in biblioteca si am dat de cateva carti pe care imi doream sa le citesc insa nu am apucat sau nu am avut chef (ca sa fiu sincera). Asadar aceasta este lista mea de carti #5cartipanalacraciun.

1. Stephen King - Doctor Sleep
2. Ernesto Sabato - Despre Eroi si Morminte
3. Stephen King - Misery
4. Paulo Coelho - vrajitoarea din Portobello
5. Ion Marculescu - Nastasia

M-am apucat deja de Doctor Sleep siii revin cu update :D


Va provoc la  #5cartipanalacraciun ! :D

xoxo, Blue 


Comments

  1. Iii, nice! Baftă. Eu ieri am stat până târziu să citesc :) Telefonul l-am pus pe masă în altă cameră :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts