- Canile mele preferate -


   Ce mi-e mie mai drag decat sa am dimineata cateva minute libere in care sa trag aer in piept si  sa imi iau avant pentru o noua zi?  Cana din care imi servesc bautura preferata! :D

   Azi m-am gandit sa va arat canile mele preferate si sa va si povestesc ideea din spatele lor J Sunt doar niste cani veti zice! Ei, pe langa faptul ca sunt doar niste cani pentru mine au o incarcatura emotionala destul de mare si le atribui amintiri placute si sentimente de independenta si reusita si o sa vedeti de ce :D

  Prima cana despre care vreau sa va vorbesc  este de la Starbucks si era cana mea “fancy” sa zic asa. Ma simteam posh de fiecare data cand imi beam cafeaua cu ea si era cana mea de weekend.  Am cumparat-o in perioada cand incepusem sa dau meditatii si as putea sa zic ca e cumparata cu primii bani munciti de mine. Mi-am dorit extrem de tare cana aceea de cand am vazut-o prima oara. Parca scria pe ea Denisa J).


Simpla, cu o pata de culoare nu foarte puternica la baza si cu manerul perfect as zice eu , cu grip numa’ bun de tinut si intr-o mana, dar si in doua in zilele alea cu adevarat reci. Am avut-o sa zic timp de 4 ani de zile, daca nu cumva ceva mai mult timp. De curand s-a spart.






   A doua cana a fost cadou de Craciun de la prietena mea, Irina <3. Imi este tare draga cana pentru ca este pictata manual chiar de Irina. Pe aceasta o am de aproape doi ani, dar pentru ca este putin cam mare si este incomod sa bei din ea am pus o floare in ea :D. Astfel o pot pastra fara sa ma simt vinovata de hoarding J) si arata foarte bine ca décor in camera.





    Ultima cana de care vreau sa va vorbesc este cana mea preferata! Of, numai cand ma gandesc la ea imi navalesc  atatea idei si amintiri in cap incat nici nu stiu cu ce sa incep! Nici nu mi-am dat seama ca de-a lungul anilor, de fiecare data cand deschideam usa dulapului de la bucatarie intindeam automat mana dupa ea. Cana asta a fost alaturi de mine de 10 ani de zile… Cat a zburat timpul! Am cumparat-o din magazinul Sprider, din City Mall. Deci, aveam 16 ani. Si nu pot exprima in cuvinte ce bucurie a fost pe mine cand am vazut cana in magazin! Si mai mare bucurie a fost ca pretul era de 5 lei pe atunci si aveam in buzunar fix 5 lei J). No hesitation, no regrets. De obicei, nu sunt o persoana care sa se ataseze foarte mult emotional de obiecte materiale, insa aceasta cana marcheaza inceputurile formarii personalitatii mele si a stilului meu.  De aceea pretuiesc atat de tare cana aceasta.



De-a lungul timpului am cumparat multe cani (I might have a slight obsession) dar de fieare data m-am intors la aceasta J.

Eu v-am aratat canile mele! Corect ar fi acum sa mi le aratati si voi pe ale voastre! :D

Care sunt canile voastre preferate? Aveti amintiri legate de ele?  Vreau sa stiu si sa vad asa ca dati-mi tag pe facebook sau pe instagram :D The Blue Bonnet si @the_bluebonnet


Va pup, Denisa 

Comments

  1. Awwww, my mug made it in faves! Eu am mai multe. :)) Dar mi-e rusine sa le scot la lumina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am mai multe cani dar asta nu inseamna ca toate sunt favorite :))

      Delete
  2. A doua, cea cu plantuta, mi-a picat cu tronc :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. normaaaal! :D si pisicii mele la fel :))) ii tot place sa zgandare floarea si sa imi fure paiul ala de sustinere :))

      Delete
  3. Si eu am o obsesie pentru cani. Chiar inainte de Craciun mi-am adunat toate canile de la birou si le-am adus acasa, abia au incaput intr-o cutie, puse pe 2 randuri :))) Cele de la Starbucks imi plac si mie mult.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) the struggle is real! Acum tre sa imi iau alta cana de la starbucks :D Pornesc in calatoria pentru cana perfecta

      Delete
  4. I just love mugs. Ma bucur mult de aceasta postare si cana de la Irina e superbaa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts