Little black dress

 photo IMG_4690modblog.jpg  photo IMG_4686mod.jpg

 Astazi vreau sa va arat o tinuta extrem de simpla, monocroma dar cu o mica pata de culoare. Sincera sa fiu nici nu stiu sa va spun care e piesa principala a acestui outfit! Pe de o parte rochia, iar pe de alta parte ghiozdanelul de la Mini Prix cu un print care ma duce cu gandul la vacanta.


Rochia am gasit-o intr-un magazin de langa gura de metrou de la Piata Iancului in care intrasem sa mai pierd un pic de timp in asteptarea unei prietene. Am gasit-o din pura intamplare si m-am indragostit pe loc. Este simpla si accesorizata potrivit ma face sa ma simt sofisticata atunci cand nu am chef sa pun la cale un outfit. Ce m-a facut sa o cumpar a fost detaliul de la maneci. Mi s-a parut foarte delicat si de inspiratie boho-chic.

 photo IMG_4682mod.jpg


Cu ghiozdanelul este exact aceeasi poveste. Intr-o seara cand ma intorceam de la sala am intrat din intamplare in Mini Prix si l-am vazut acolo, atarnand de un umeras si pentru ca nu aveam absolut niciun leu la mine le-am rugat pe fetele de acolo sa mi-l rezerve pana a doua zi. I needed to have it!
 photo IMG_4675mod.jpg

Astfel ca, desi in ziua aceea ma simteam extrem de chef-less am reusit totusi sa arat cat de cat put together cu ajutorul acestor piese.

 photo IMG_4672 mod.jpg

Voi ce parere aveti? Preferati piesele clasice pe care sa le accesorizati dupa stare sau preferati piesele care sa iasa in evidenta? 

xoxo, D


Comments

  1. Eu-s cam lenesa de fel asa ca-mi doresc o piesa care sa iasa in evidenta.. Ca, de exemplu, ghiozdanelul! Ce dragut e! <3 Sa stii ca nu arati chef-less in poza :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awesome! Si mie imi place tot asa :D Hah, multumesc! E mana fotografului la mijloc de aia probabil ca nu mai aratam chef-less :))

      Delete
  2. Maaaaama!!! Mamaaaaaa!!!! Ce faina e rochita <3 <3 <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts